Jodan Boys bestaat dit jaar 90 jaar. De komende maanden staan er verschillende activiteiten gepland.
Jodan Boys bestaat dit jaar 90 jaar. De komende maanden staan er verschillende activiteiten gepland. Foto: Dionne VJ Sportfotografie

Jodan Boys trapt jubileumjaar af met dinnershow en nieuw erelidmaatschap

Nieuws 727 keer gelezen

GOUDA • In de recent gerenoveerde Gouwekerk vond op woensdagavond 1 mei de aftrap plaats van het 90-jarig jubileum van CVV De Jodan Boys. Maar liefst 220 gasten genoten een 4-gangendiner. Het is de start van twaalf maanden vol activiteiten. 

Halverwege de avond nam voorzitter Marco Kastelein het woord. Hij sprak de aanwezigen toe over de grote verdiensten van Marco Veenhuis voor Jodan Boys in de afgelopen decennia. ‘Zijn jarenlange hoofdsponsorschap, diverse vrijwilligerstaken, het mede mogelijk maken van de nieuwbouw en vele andere hoogtepunten passeerden de revue’, aldus Jodan Boys. Een langdurig applaus volgde. 

Nog veel activiteiten
De komende twaalf maanden staan er nog veel jubileumactiviteiten gepland voor alle doelgroepen binnen de club, zegt Jodan Boys. De volgende festiviteit is een tweedaags muziekevent in de buitenlucht op het eigen Sportcomplex Oosterwei. Op vrijdag 14 juni nemen drie tribute bands en een DJ de bezoekers onder de naam “A Tribute to our History!” mee op een muzikale reis door de clubgeschiedenis.

Een dag later, op zaterdag 15 juni, is er muziek uit het heden en recentere verleden met optredens van onder andere Freddy Moreira, Ammar en coverband Party Pulse. De online kaartverkoop is inmiddels gestart. 

Combitickets voor deze tweedaagse zijn beschikbaar voor een bedrag van 19,34, verwijzend naar oprichtingsjaar 1934. Jodan Boys hoopt tijdens dit evenement niet alleen leden, maar ook andere bezoekers uit de regio te begroeten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden