Afbeelding
Foto: Rob Radix

Grootste editie Gouds Geluk FoodFestival van 10 tot 12 mei op GOUDasfalt

Nieuws 1.257 keer gelezen

GOUDA • De grootste editie van het jaarlijkse FoodFestival tot nu toe vindt op 10, 11 en 12 mei plaats op GOUDasfalt. Compleet met een vijfentwintigmeter hoog reuzenrad, vele foodtrucks, live muziek op het podium, een silent disco met duizend koptelefoons en allerlei activiteiten voor jong en oud. 

Op het GOUDasfalt-terrein kunnen bezoekers tijdens het Hemelvaart weekend van alles verwachten. Iedere dag is er live muziek van bands en singer-songwriters op het grote podium. Daarnaast kunnen bezoekers op vrijdag, zaterdag en zondag terecht in de ‘Silent Disco XXL’.

Kinderen tot negen jaar kunnen iedere dag gratis naar het festival. Voor de jeugd tot en met zeventien jaar zijn speciale, goedkopere tickets beschikbaar. Voor hen is er dan ook genoeg te doen op het evenement. Zo zijn er allerlei spelletjes verspreid over het terrein en op zondag komt er een springkussen en schmink.

Reuzenrad en wijnbar
Gouds Geluk wil bezoekers ieder jaar verassen met nieuwe festival elementen. Dit jaar wordt er groot uitgepakt, met een vijfentwintig meter hoog reuzenrad. Het reuzenrad komt midden op het terrein te staan, met perfect zicht over het festival en richting de binnenstad. Daarnaast komt er een wijnbar, met speciaal geselecteerde wijnen.

Ook doen verschillende lokale ondernemers mee aan het evenement. Zo kun je speciaalbiertjes proeven van de op GOUDasfalt gevestigde brouwerij, zijn er verschillende vintage kramen, kun je cocktails drinken van Goudse cocktailbar 1983 en kun je met de voeten in het zand genieten bij Gouwestrand. 

Programma
Foodtrucks
Meat at the Bar / Rolled / Specials at the Bar /Señor Churro / Casa Chow / Baramaribo / Burgerbus / Cas & Kas / De Bamboehut / De Frietosoof / Goody Grill / Hungry Jack en meer...

Live muziek
Van Eigen Bodem/ Shaky Ground / The Golden Boys / Jazzalike / Party Pulse / The Gunnies / Kiloknallers / Gold Collective XL / SUITZ / Phoenix For / De Goudse Popschool en meer…

Entertainment
Reuzenrad / Silent Disco XXL / De Wijnbar / Oud Hollandse Spellen / Cocktailbar / Bierproeverijen / Schmink / Muziekbingo / Retro Mario Kart / Vintage Markt en meer...

Tickets
De laatste kaarten voor Gouds Geluk FoodFestival 2024 zijn te koop via: www.goudsgeluk.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden