De inschrijving voor Goudse Avondvierdaagse is geopend.
De inschrijving voor Goudse Avondvierdaagse is geopend. Foto: Rob Radix

Inschrijving Avondvierdaagse Gouda geopend: voor kinderen én volwassenen

Nieuws 869 keer gelezen

GOUDA • De inschrijving voor Goudse Avondvierdaagse is geopend. Van 28 tot en met 31 mei wandelen deelnemers weer door de stad en omgeving. Meewandelen kan met 5, 10 of 15 kilometer.  

Zowel individuele wandelaars als groepen kunnen deelnemen aan dit jaarlijkse evenement. De routes lopen door Gouda en omliggende buurgemeenten. ‘De perfecte gelegenheid om te genieten van het buitenleven’, zegt de organisatie.

‘Dit geliefde wandelevenement, dat de gemeenschap samenbrengt en plezier en beweging geeft, belooft opnieuw een onvergetelijke ervaring te worden voor deelnemers van alle leeftijden. Het evenement wordt mogelijk gemaakt door de inzet van talloze vrijwilligers en de steun van lokale bedrijven’, aldus de organisatie.

Inschrijven voor de avondvierdaagse

Inschrijven als individuele deelnemer voor de Goudse Avondvierdaagse is eenvoudig en kan online worden gedaan via onderstaande website. 

Groepen die willen deelnemen, kunnen zich aanmelden op 14 mei tijdens de speciale inschrijfavond van 17.30 uur tot 19.30 uur bij 24Service aan de Marconistraat 2.

Voor meer informatie over inschrijving, routes en evenementdetails, bezoek de website of neem contact met ons op via avondvierdaagsegouda@gmail.com of 06-28124241

Bekijk hier hoe het wandelevenement er vorig jaar uitzag.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden